Foto: Klaus Holsting

Deklaration/Disclamer.

Jeg fortæller historier gennem fotografi. Billederne optages efter journalistiske principper. De er ikke ændret indholdsmæssigt og i overensstemmelse med virkeligheden. (Billeder til deciderede kunstudstillinger, kan være ændret).

Jeg er uafhængig og ikke medlem af noget politisk parti. Jeg er medlem hos FDM, Ducati Klub Danmark og Coop uden indflydelse. Derudover er jeg næstformand i andelsboligforeningen AB Isted af 1964 og medlem af Dansk Journalistforbund, som er det sted, jeg er fagligt organiseret.

Jeg prioriterer at lave pro bono publico arbejde for Settlementet på Vesterbro, som arbejder for socialt udsatte i mit lokalområde. Jeg laver ikke yderligere gratis- eller velgørenhedsarbejde.

Praktiske aftaler indgås med forbehold for nyhedsudviklingen, der beklageligvis kan ændre planlægning med kort varsel.

Med hensyn til GDPR; hvis du har givet samtykke til fotografering, men ønsker, at trække dit samtykke tilbage, så skriv eller ring gerne til Jens Astrup. Det er dog kunden, der er databehandlere og som overtager dataansvaret, når de har købt retten til at bruge billederne.

Kommerciel promovering skal deklareres. Da jeg ikke altid kan kontrollerer sammenhængen, hvor i billederne indgår, er det kundens ansvar at reglerne overholdes.